2015. augusztus 26., szerda

de velunk mi van?!

Velunk meg az van, hogy Wes napi 12+ oraban dolgozik, mert most van az etteremben a foszezon, a gyerekek meg hetfotol iskolaba jarnak. En meg mostantol munkat keresek. Egy csomo varakozas volt, ahogy megerkeztunk, ket hetre ra kaptunk idopontot az onkormanyzatba, hogy becsekkoljunk az orszagba. Addig mi harman varosnezessel, meg foleg tengerparti strandolassal mulattuk az idot. Igaz, hogy a tenger 17 fokos, de tobbnyire szep ido volt, 23-27 fok, es egy ido utan mar megnyugodtam, hogy megsem fognak tudogyulladast kapni.
Ezen kivul eljarogattunk a Zuiderparkba, - ahol sok mas mellett - ki van alakitva a gyerekeknek egy kis bokaig ero pancsolo patak. Nagyon waldorf az egesz, eszrevetlenul testkozelbol sajatithatjak el a folyokra vonatkozo kornyezetismereti lecket.

Itt eppen a csillag homokformaba tettek ket kavicsot, es azt usztattak el a torkolattol a vizesesig, sokszor egymasutan. A kepen ugy latszik, mintha kihalt lenne, de amugy tele volt kisgyerekes csaladokkal, valamint kivonult egy komplett nyaritaborozo osztaly egyenmellenyben.
Kozben megerkeztek a nemet rokonaink nyaralni ket hetre, foleg veluk toltottuk az idot. Aztan eljott augusztus masodik fele, es vegetert a totalis iskolaszunet, amikor senki sem tartozkodik az epuletben. Kerestunk iskolat, ez egy nap sikeresen zarult, masnap beirattam a gyerekeket. Most hetfon volt az elso nap, csuda izgalmas volt. Tegnap engedelyeztem magamnak egy nap semmittevest, vegre egyedul, mert igaz, ami igaz, haminc nap nonstop osszezarva a gyerekeimmel elegge igenybe vett. Foleg, hogy az utols ket hetre leterhelt egy eleg para egyeb kihivas. Ma pedig elszantam magam, hogy nekilatok a munkakeresesnek, megnyitottam egy allasportalt, ramtort egy szorongasroham, hogy a vegen ugyis a paprikafoldon kell kapalnom napszamban, ugyhogy ugy dontottem, inkabb irok blogot arrol, milyen a lepcsohazunk, meg abban is tobb kompetenciat elek meg, mint az allaskeresesben.
Itt tartunk most.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése